Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kim Arig`i O`zim Bozor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Chamadov speelt de bal door. Derbiyev rent richting de bal. Derbiyev geeft de bal voor. Nahochkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahochkola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Irqamov passt de bal in één keer door. Nahochkola is nu in balbezit. Birbotisov rent richting de bal. Nahochkola verovert de bal door een tackle van achteren. Nahochkola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paysosov bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Nahochkola de bal. Birbotisov is nu in balbezit. Birbotisov passt de bal met de wreef. Salomatliyev is nu in balbezit. Salomatliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kim Arig`i - O`zim Bozor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Arig`i 45%, O`zim Bozor 55%.
Kim Arig`i - O`zim Bozor 0:1

55e minuut.
Minotov geeft de bal voor. Salomatliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sochev krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Chamadov rent richting de bal. Chamadov speelt de bal door. Rutarov probeert naar een medespeler te passen. Quraddov rent richting de bal. Quraddov geeft de bal voor. Izmirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Chamadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamadov probeert naar een medespeler te passen. Nahochkola is nu in balbezit. Nahochkola schiet op doel. Rutarov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kirosov is nu in balbezit. Kirosov met een sublieme pass. Rutarov probeert naar een medespeler te passen. Nahochkola is nu in balbezit. Nahochkola draait met de bal, schiet en ... Paysosov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kim Arig`i 38%, O`zim Bozor 62%.
Kim Arig`i - O`zim Bozor 0:1