Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofarin Jon Kim Arig`i
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.5
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Sochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iltimosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochev is nu in balbezit. Qarsimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarsimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin Jon - Kim Arig`i 1:0

12e minuut.
Irqamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarsimov verovert de bal door een tackle van achteren. Qarsimov passt de bal zonder na te denken. Jiyo`dagov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyo`dagov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ereyderov passt de bal met de wreef. Ashimov is nu in balbezit. Odmiyev speelt de bal door. Qarsimov rent richting de bal. Qarsimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pulov rent richting de bal. Erpanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulov verovert de bal door een tackle van achteren. Nahochkola is nu in balbezit. Nahochkola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin Jon 55%, Kim Arig`i 45%.
Ofarin Jon - Kim Arig`i 1:0

47e minuut.
Erpanov is nu in balbezit. Erpanov geeft de bal voor. Sochev is nu in balbezit. Jiyo`dagov verovert de bal door een tackle van achteren. Jiyo`dagov schiet op doel. Izmirov bokst de bal weg. Jiyo`dagov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiyo`dagov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin Jon - Kim Arig`i 2:0

54e minuut.
Daar is Odmiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashimov kopt de bal weg. Irqamov speelt de bal door. Jiyo`dagov heeft problemen om de bal te vangen. Jiyo`dagov draait met de bal, schiet en ... Izmirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahochkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulov is nu in balbezit. Nahochkola rent richting de bal. Nahochkola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Irqamov geeft een lange en hoge pass. Voqusov kopt de bal weg. Nahochkola rent richting de bal. Pulov is nu in balbezit. Pulov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Raqomov met een sublieme pass. Inworp. Minotov met de inworp. Salomatliyev rent richting de bal. Salomatliyev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Odmiyev de bal. Ashimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashimov met een sublieme pass. Qarsimov is nu in balbezit. Qarsimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ereyderov controleert de bal met de borst. Nahochkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereyderov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ereyderov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ereyderov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin Jon 53%, Kim Arig`i 47%.
Ofarin Jon - Kim Arig`i 2:0