Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qichiq O`ra Maqtab Bola yoq
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Equstarov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nuriyev met de inworp. Koranov is nu in balbezit. Koranov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq O`ra - Maqtab Bola yoq 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uqramov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ashimov rent richting de bal. Ashimov draait met de bal, schiet en ... Go`lamov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Koranov probeert naar een medespeler te passen. Maylarov is nu in balbezit. Maylarov geeft de bal voor. Shimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shimov geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Faszidov met een harde bal richting middenveld. Inworp. Shimov met de inworp. Ashimov controleert de bal met de borst. Ashimov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq O`ra 50%, Maqtab Bola yoq 50%.
Qichiq O`ra - Maqtab Bola yoq 0:1

71e minuut.
Go`lamov met een snelle inworp. Salomov bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomov geeft een hoge lob. Kilmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilmoqov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Salomov speelt de bal door. Quradov rent richting de bal. Quradov geeft een lange en hoge pass. Zuldayev rent richting de bal. Zuldayev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Qertisov kan de bal niet met de borst controleren. Ashimov is nu in balbezit. Ashimov probeert naar een medespeler te passen. Zuldayev is nu in balbezit. Zuldayev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq O`ra 51%, Maqtab Bola yoq 49%.
Qichiq O`ra - Maqtab Bola yoq 0:1