Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uch Bolish Sal Bolish
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Daar is Zuldayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. SOforov is nu in balbezit. Qarsimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabarqov is nu in balbezit. Tabarqov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uch Bolish - Sal Bolish 1:0

17e minuut.
Sardirov onderschept slim de pass. Sardirov met een sublieme pass. Klungelig pakt Hudiyev de bal. Pasditov rent richting de bal. Pasditov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bekinbeyev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sasonritov met een snelle inworp. Tabarqov rent richting de bal. Tabarqov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uch Bolish 49%, Sal Bolish 51%.
Uch Bolish - Sal Bolish 1:0

53e minuut.
Tabarqov passt de bal in één keer door. Sasonritov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sasonritov speelt de bal door. Qarsimov is nu in balbezit. Qarsimov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pasditov verovert de bal door een tackle van achteren. Pasditov probeert naar een medespeler te passen. G`ulamafov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasditov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasditov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kilmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkayev is nu in balbezit. Kilmoqov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parkayev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Parkayev kan niet meer verder spelen. Asqamov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tabarqov rent richting de bal. Qarsimov rent richting de bal. Tabarqov is nu in balbezit. Qarsimov rent richting de bal. Qarsimov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tabarqov onderschept slim de pass. Tabarqov probeert naar een medespeler te passen. Bekinbeyev is nu in balbezit. Qarsimov verovert de bal door een tackle van achteren. Qarsimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uch Bolish 54%, Sal Bolish 46%.
Uch Bolish - Sal Bolish 1:0