Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Mostaganem Widet
taktika 1 base Tactiek 442
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 47.5
average Schieten solid
adequate Passen very good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Lamka verovert de bal door een tackle van achteren. Lamka met een sublieme pass. Insano rent richting de bal. Insano schiet op doel. Saadallah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

12e minuut.
Mugliett rent richting de bal. Mugliett passt de bal in één keer door. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Giraldo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Widet 0:1

19e minuut.
Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun is nu in balbezit. Klungelig pakt Semghoun de bal. Semghoun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Widet 0:2

23e minuut.
Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou probeert naar een medespeler te passen. Badache is nu in balbezit. Badache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Widet 0:3

25e minuut.
Mugliett bereikt de bal nog maar net als eerste. Seghiri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mugliett raakt geblesseerd tijdens het duel. Kołecki met een snel genomen vrije trap. Mugliett maakt een snoekduik en kopt de bal. Saadallah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Widet 1:3

32e minuut.
Badache rent richting de bal. Oesterheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Oesterheld geeft een hoge lob. Saïdoun krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Widet 1:4

35e minuut.
Benbadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbadis geeft een hoge lob. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... Giraldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Widet 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Mostaganem 55%, Widet 45%.
Olympique Mostaganem - Widet 1:5

46e minuut.
Kaddache geeft een hoge lob. Kołecki kopt de bal weg. Seghiri heeft problemen om de bal te vangen. Mugliett onderschept slim de pass. Mugliett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Badache is nu in balbezit. Zazou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou passt de bal met de wreef. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Widet 1:6

66e minuut.
Semghoun is nu in balbezit. Semghoun passt de bal met de wreef. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Zottin onderschept slim de pass. Zottin geeft een lange en hoge pass. Kołecki probeert de bal aan de voet te houden. Badache rent richting de bal. Badache draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kołecki rent richting de bal. Oesterheld verovert de bal door een tackle van achteren. Oesterheld passt de bal zonder na te denken. Zazou is nu in balbezit. Zazou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Widet 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Mostaganem 46%, Widet 54%.
Olympique Mostaganem - Widet 1:7