Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Club Carroubier 27 Nasr Hussein Dey Alger
diamandbase Tactiek AASFOR
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
36 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten good
weak Passen solid
poor Verdedigen average


7e minuut.
Bentaala geeft een lange en hoge pass. Laredj rent richting de bal. Laredj passt de bal in één keer door. Madjer rent richting de bal. Madjer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Ech-Chergui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi passt de bal zonder na te denken. Tikhmarine is nu in balbezit. Tikhmarine schiet op doel. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bentaala geeft een hoge lob. Inworp. Ben Tifour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Laredj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laredj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ben Tifour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouih met een sublieme pass. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali haalt uit met een fantastische trap. Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club Carroubier 27 - Nasr Hussein Dey Alger 0:1

24e minuut.
Saïfi speelt de bal door. Chouih is nu in balbezit. Chouih geeft een hoge lob. Benbouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali schiet op doel. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Chouih probeert naar een medespeler te passen. Ben Tifour heeft problemen om de bal te vangen. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali haalt uit met een fantastische trap. Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club Carroubier 27 - Nasr Hussein Dey Alger 0:2

38e minuut.
Chouih probeert naar een medespeler te passen. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aïn. Aïn krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Harek is nu in balbezit. Harek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aïn de bal. Benbouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club Carroubier 27 72%, Nasr Hussein Dey Alger 28%.
Racing Club Carroubier 27 - Nasr Hussein Dey Alger 0:2

54e minuut.
Saïfi geeft een hoge lob. Ben Tifour rent richting de bal. Bentaala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ben Tifour is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benbouali legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Rouiched bokst de bal weg. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Chebal passt de bal in één keer door. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi passt de bal met de wreef. Tikhmarine bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhmarine schiet op doel. Rouiched probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sebdou passt de bal met de wreef. Soukhane heeft problemen om de bal te vangen. Soukhane speelt de bal door. Saïfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïfi schiet op doel. Rouiched bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club Carroubier 27 67%, Nasr Hussein Dey Alger 33%.
Racing Club Carroubier 27 - Nasr Hussein Dey Alger 0:2