Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Talj Zulmet Shibel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Al-Halabi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hilmi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Al-Halabi. Al-Halabi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bouhired passt de bal in één keer door. Hilmi is nu in balbezit. Met opzet legt Kourichi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kourichi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kourichi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Hilmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hilmi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Abdoun rent richting de bal. Klungelig pakt Sissani de bal. Abdoun rent richting de bal. Abdoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Talj - Zulmet Shibel 1:0

14e minuut.
Salimi rent richting de bal. Bouhired onderschept slim de pass. Bouhired probeert naar een medespeler te passen. Kechout rent richting de bal. Kechout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes met een sublieme pass. Hilmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechout verovert de bal door een tackle van achteren. Kechout draait met de bal, schiet en ... Bouhired probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bouhired met een harde bal richting middenveld. Mahiedienne kopt de bal weg. Abdoun is nu in balbezit. Abdoun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Talj 55%, Zulmet Shibel 45%.
Sulb Talj - Zulmet Shibel 1:0

62e minuut.
Hilmi onderschept slim de pass. Hilmi met een sublieme pass. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Halabi rent richting de bal. Al-Halabi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Al-Halabi verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Halabi passt de bal met de wreef. Kechout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechout draait met de bal, schiet en ... Bouhired probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sulb Talj - Zulmet Shibel 1:1

72e minuut.
Abdoun is nu in balbezit. Abdoun passt de bal met de wreef. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne schiet op doel. Zafour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Talj - Zulmet Shibel 2:1

74e minuut.
Feraoun kopt de bal weg. Abdoun rent richting de bal. Klungelig pakt Abbas de bal. Abdoun is nu in balbezit. Abdoun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Zafour trapt de bal weg. Kechout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechout haalt uit met een fantastische trap. Bouhired verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kechout bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouyahia onderschept slim de pass. Salimi rent richting de bal. Kechout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kechout schiet op doel. Bouhired probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Talj 64%, Zulmet Shibel 36%.
Sulb Talj - Zulmet Shibel 2:1