Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Club Carroubier 27 Olympique Mostaganem
diamandbase Tactiek taktika 1 base
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 30.6
adequate Schieten weak
weak Passen good
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Zaoui speelt de bal door. Nazef met een sublieme pass. Fahas is nu in balbezit. Fahas geeft een hoge lob. Allam krijgt zijn hoofd ertegen. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas geeft een lange en hoge pass. Allam bereikt de bal nog maar net als eerste. Allam schiet op doel. Bensaïd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Aïn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nazef neemt de hoekschop. Allam krijgt zijn hoofd ertegen. Rouiched werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Club Carroubier 27 - Olympique Mostaganem 0:1

13e minuut.
Klungelig pakt Bentaala de bal. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas passt de bal zonder na te denken. Allam is nu in balbezit. Allam haalt uit met een fantastische trap. Rouiched probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas haalt uit met een fantastische trap. Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zaoui probeert naar een medespeler te passen. Nazef is nu in balbezit. Nazef probeert naar een medespeler te passen. Fahas is nu in balbezit. Fahas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Laredj de bal. Laredj probeert naar een medespeler te passen. Zaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madjer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Laredj speelt de bal door. Zaoui is nu in balbezit. Zaoui speelt de bal door. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madjer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rouiched trapt de bal weg van het doel. Khoualed kopt de bal weg. Daar is Aïn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahas is nu in balbezit. Fahas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bentaala is nu in balbezit. Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aïn krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Khoualed heeft problemen om de bal te vangen. Zaoui rent richting de bal. Met opzet legt Boulmerka zijn tegenspeler op de grond. Boulmerka krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahas rent richting de bal. Fahas passt de bal zonder na te denken. Allam bereikt de bal nog maar net als eerste. Allam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Fahas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ould Zmirli rent richting de bal. Fahas onderschept slim de pass. Fahas probeert de bal met de borst te controleren. Fahas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Younes de bal. Younes met een sublieme pass. Chouih speelt de bal door. Allam is nu in balbezit. Allam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club Carroubier 27 62%, Olympique Mostaganem 38%.
Racing Club Carroubier 27 - Olympique Mostaganem 0:1

50e minuut.
Ould Zmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ould Zmirli probeert naar een medespeler te passen. Zaoui rent richting de bal. Madjer rent richting de bal. Madjer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
El Anka heeft problemen om de bal te vangen. Allam is nu in balbezit. Met opzet legt Ech-Chergui zijn tegenspeler op de grond. Ech-Chergui krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Aïn speelt de bal door. Bensaïd heeft problemen om de bal te vangen. Bensaïd geeft een hoge lob. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Laredj rent richting de bal. Laredj geeft een lange en hoge pass. Daar is Belloumou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taha is nu in balbezit. Taha draait met de bal, schiet en ... Mekehout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zaoui rent richting de bal. Khoualed onderschept slim de pass. Khoualed geeft een lange en hoge pass. Madjer is nu in balbezit. Madjer schiet op doel. Mekehout probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Madjer rent richting de bal. Madjer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Club Carroubier 27 52%, Olympique Mostaganem 48%.
Racing Club Carroubier 27 - Olympique Mostaganem 0:1