Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Mostaganem Nasr Hussein Dey Alger
taktika 1 base Tactiek AASFOR
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
32.5 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten very good
good Passen good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Maroc met de inworp. Bourebbou geeft de bal voor. Belloumou rent richting de bal. Oudahmane onderschept slim de pass. Oudahmane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Fahas de bal. Fahas geeft een hoge lob. Sebdou rent richting de bal. Allam onderschept slim de pass. Allam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:0

7e minuut.
Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Oudahmane is nu in balbezit. Bourebbou met een sublieme pass. Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hadj Aïssa rent richting de bal. Hadj Aïssa schiet op doel. Mekehout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:1

13e minuut.
Hadj Aïssa verovert de bal door een tackle van achteren. Hadj Aïssa met een sublieme pass. Daar is Belkheir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkheir haalt uit met een fantastische trap. Mekehout werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:2

15e minuut.
Bourebbou probeert naar een medespeler te passen. Hadj Aïssa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Aïssa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belkheir de bal. Belkheir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bourebbou heeft problemen om de bal te vangen. Bourebbou speelt de bal door. Hadj Aïssa probeert naar een medespeler te passen. Belkheir is nu in balbezit. Belkheir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
El Anka rent richting de bal. Hadj Aïssa onderschept slim de pass. Hadj Aïssa geeft een hoge lob. Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Belloumou kopt de bal weg. Saïfi is nu in balbezit. Saïfi geeft een lange en hoge pass. Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Chouih speelt de bal door. Hadj Aïssa heeft problemen om de bal te vangen. Hadj Aïssa probeert naar een medespeler te passen. Belkheir rent richting de bal. Belkheir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Mostaganem 57%, Nasr Hussein Dey Alger 43%.
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:2

46e minuut.
Hadj Aïssa passt de bal in één keer door. Harek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Aïssa met een sublieme pass. Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zottin geeft een lange en hoge pass. Nazef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazef passt de bal in één keer door. Fahas is nu in balbezit. Fahas schiet op doel. Aksas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Boulmerka geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fahas stond buitenspel. Soukhane neemt vlug de vrije trap. Belkheir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkheir haalt uit met een fantastische trap. Mekehout kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belkheir is nu in balbezit. Belkheir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hadj Aïssa is nu in balbezit. Hadj Aïssa passt de bal in één keer door. Belkheir is nu in balbezit. Belkheir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:3

85e minuut.
Chouih speelt de bal door. Hadj Aïssa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadj Aïssa passt de bal in één keer door. Daar is Belkheir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkheir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Mostaganem 59%, Nasr Hussein Dey Alger 41%.
Olympique Mostaganem - Nasr Hussein Dey Alger 1:3