Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bezii Talj Umm al Bekere
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Deghiche passt de bal zonder na te denken. Sissani is nu in balbezit. Sissani met een sublieme pass. Zeghdoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeghdoud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Morceli is nu in balbezit. Acimi begaat een overtreding. Morceli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Hadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saboundji bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Benzema rent richting de bal. Benzema passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chouia de bal. Saboundji is nu in balbezit. Saboundji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bouabdallah is nu in balbezit. Bouabdallah met een sublieme pass. Zeghdoud speelt de bal door. Deghiche rent richting de bal. Deghiche draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mostaghanemi speelt de bal door. Bouabdallah kopt de bal weg. Deghmani rent richting de bal. Deghmani haalt uit met een fantastische trap. Mostaghanemi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Talj - Umm al Bekere 1:0

25e minuut.
Cherrad is nu in balbezit. Bouabdallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad onderschept slim de pass. Saboundji bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji schiet op doel. Fehim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bouabdallah passt de bal met de wreef. Deghmani is nu in balbezit. Deghmani speelt de bal door. Deghiche is nu in balbezit. Deghiche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Talj 48%, Umm al Bekere 52%.
Bezii Talj - Umm al Bekere 1:0

51e minuut.
El Hadi rent richting de bal. El Hadi passt de bal met de wreef. Saboundji bereikt de bal nog maar net als eerste. Saboundji haalt uit met een fantastische trap. Fehim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bezii Talj - Umm al Bekere 1:1

53e minuut.
Maroc is nu in balbezit. Inworp. Benzema met de inworp. Klungelig pakt Acimi de bal. Acimi geeft de bal voor. Mostaghanemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deghiche bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bezii Talj - Umm al Bekere 2:1

63e minuut.
El Hadi geeft een lange en hoge pass. Saboundji kopt de bal weg. Chouia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad verovert de bal door een tackle van achteren. Cherrad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Mami de bal onder controle te krijgen. Bouabdallah is nu in balbezit. Bouabdallah probeert naar een medespeler te passen. Deghiche bereikt de bal nog maar net als eerste. Deghiche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bezii Talj 56%, Umm al Bekere 44%.
Bezii Talj - Umm al Bekere 2:1