Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasr Hussein Dey Alger Zulmet Shibel
AASFOR Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Tikhmarine is nu in balbezit. Tikhmarine draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Zafour trapt de bal weg van het doel. Kourichi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Inworp. Kerkar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chouih is nu in balbezit. Chouih geeft de bal voor. Benbouali springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marka geeft een hoge lob. Benbouali kopt de bal weg. Tikhmarine rent richting de bal. Tikhmarine draait met de bal, schiet en ... Zafour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 1:0

33e minuut.
Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas geeft een hoge lob. Liabes rent richting de bal. Lounes onderschept slim de pass. Lounes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kerkar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired passt de bal in één keer door. Tikhmarine bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhmarine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Marka geeft de bal voor. Kechout probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kerkar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Benbouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benbouali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chouih passt de bal in één keer door. Daar is Tikhmarine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benbouali rent richting de bal. Benbouali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 2:0

44e minuut.
Chouih is nu in balbezit. Chouih speelt de bal door. Daar is Tikhmarine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tikhmarine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Hussein Dey Alger 32%, Zulmet Shibel 68%.
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 3:0

49e minuut.
Kerkar kopt de bal weg. Klungelig pakt Tikhmarine de bal. Bouhired is nu in balbezit. Tikhmarine onderschept slim de pass. Tikhmarine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Sissani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali met een sublieme pass. Tikhmarine is nu in balbezit. Tikhmarine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkar verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Benbouali de bal. Benbouali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Al-Halabi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouih rent richting de bal. Chouih geeft een lange en hoge pass. Benbouali rent richting de bal. Benbouali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 4:0

67e minuut.
Klungelig pakt Saadane de bal. Benbouali is nu in balbezit. Benbouali passt de bal met de wreef. Tikhmarine rent richting de bal. Tikhmarine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chouih rent richting de bal. Chouih speelt de bal door. Tikhmarine bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhmarine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 5:0

75e minuut.
Ben Tifour met de inworp. Klungelig pakt Chouih de bal. Chouih met een sublieme pass. Tikhmarine rent richting de bal. Tikhmarine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 6:0

81e minuut.
Kerkar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Benbouali de bal. Tikhmarine is nu in balbezit. Tikhmarine draait met de bal, schiet en ... Zafour probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Sissani bereikt de bal nog maar net als eerste. Benbouali verovert de bal door een tackle van achteren. Benbouali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 7:0

86e minuut.
Zafour trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerkar met een snelle inworp. Chouih geeft de bal voor. Benbouali maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sissani met een harde bal richting middenveld. Chouih kopt de bal weg. Tikhmarine bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikhmarine draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Hussein Dey Alger 35%, Zulmet Shibel 65%.
Nasr Hussein Dey Alger - Zulmet Shibel 8:0