Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANSERO UNITED Akhdar Humur
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Merabtene bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi verovert de bal door een tackle van achteren. Harbi passt de bal in één keer door. Messaoud is nu in balbezit. Harek rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouteflika verovert de bal door een tackle van achteren. Bouteflika met een sublieme pass. Mansouri is nu in balbezit. Mansouri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bedrici verovert de bal door een tackle van achteren. Messaoud onderschept slim de pass. Harek bereikt de bal nog maar net als eerste. Harek schiet op doel. Harek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SANSERO UNITED - Akhdar Humur 1:0

14e minuut.
Ramdane geeft een lange en hoge pass. Harek heeft problemen om de bal te vangen. Madani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madani krijgt een gele kaart. Harek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Harek kan niet meer verder spelen. Abdelkader komt het veld opgelopen. Rouiched met een snel genomen vrije trap. Khadda rent richting de bal. Amirouche is nu in balbezit. Khadda onderschept slim de pass. Khadda geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Harbi heeft problemen om de bal te vangen. Merabtene verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abdelkader. Abdelkader krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANSERO UNITED 31%, Akhdar Humur 69%.
SANSERO UNITED - Akhdar Humur 1:0

54e minuut.
Amara bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi is nu in balbezit. Harbi met een sublieme pass. Abdelkader rent richting de bal. Abdelkader haalt uit met een fantastische trap. Lakhdar Hamina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SANSERO UNITED - Akhdar Humur 2:0

82e minuut.
Dziria verovert de bal door een tackle van achteren. Dziria met een sublieme pass. Messaoud is nu in balbezit. Abdelkader rent richting de bal. Abdelkader schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lakhdar Hamina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Lakhdar Hamina trapt de bal weg. Merabtene bereikt de bal nog maar net als eerste. Amara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amara krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Daar is Merabtene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merabtene passt de bal zonder na te denken. Ajebbar met een sublieme pass. Abdelkader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelkader schiet op doel. Lakhdar Hamina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANSERO UNITED 45%, Akhdar Humur 55%.
SANSERO UNITED - Akhdar Humur 2:0