Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab El-Saloum Haqq Ra`d
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Menad speelt de bal door. Lounes rent richting de bal. Dahar rent richting de bal. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lounes draait met de bal, schiet en ... Agoumi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Haqq Ra`d 1:0

18e minuut.
Saïfi geeft een lange en hoge pass. Taha is nu in balbezit. Lounes onderschept slim de pass. Lounes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Haqq Ra`d 2:0

28e minuut.
Bouyahia probeert naar een medespeler te passen. Dahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar probeert naar een medespeler te passen. Lounes is nu in balbezit. Lounes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mami rent richting de bal. Dahar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mami. Mami krijgt een gele kaart. Dahar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Menad zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agoumi speelt de bal door. Hanoune kopt de bal weg. Daar is Dahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahar draait met de bal, schiet en ... Agoumi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Haqq Ra`d 3:0

41e minuut.
Fanon verovert de bal door een tackle van achteren. Fanon geeft een hoge lob. Hanoune heeft problemen om de bal te vangen. Zerhouni is nu in balbezit. Zerhouni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 46%, Haqq Ra`d 54%.
Shaab El-Saloum - Haqq Ra`d 3:0

60e minuut.
Al-Hassan speelt de bal door. Daar is Hanoune, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerhouni schiet op doel. Godih maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Haqq Ra`d 3:1

65e minuut.
Saïfi geeft een hoge lob. Chebal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chendri bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendri geeft de bal voor. Lounes maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Taha trapt de bal weg. Menad kopt de bal weg. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lounes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lounes bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Chendri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yahi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 45%, Haqq Ra`d 55%.
Shaab El-Saloum - Haqq Ra`d 3:1