Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saia Nimr Ahli Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Benyahia is nu in balbezit. Benyahia passt de bal met de wreef. Amirouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirouche schiet op doel. Kourichi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Chaouchi rent richting de bal. Benyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Benyahia passt de bal met de wreef. Amirouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirouche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Nimr - Ahli Sikkiyn 0:1

18e minuut.
Bentaala passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Benyahia de bal. Benyahia geeft een hoge lob. Amirouche rent richting de bal. Amirouche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Nimr - Ahli Sikkiyn 0:2

26e minuut.
M`Kelkel is nu in balbezit. Banouas onderschept slim de pass. Banouas probeert naar een medespeler te passen. Amirouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirouche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Nimr - Ahli Sikkiyn 0:3

40e minuut.
Zarabi is nu in balbezit. Zarabi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouzid met de inworp. Benyahia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Nimr 65%, Ahli Sikkiyn 35%.
Saia Nimr - Ahli Sikkiyn 0:3

57e minuut.
Amirouche rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bouabdallah ... Strafschop! Amirouche raakt geblesseerd tijdens het duel. Benyahia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Zitouni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saia Nimr - Ahli Sikkiyn 0:4

69e minuut.
M`Kelkel geeft de bal voor. Inworp. Bentaala met de inworp. Benyahia heeft problemen om de bal te vangen. Benyahia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ziane Cherif geeft de bal voor. Badji is nu in balbezit. Met opzet legt Amirouche zijn tegenspeler op de grond. Amirouche krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saia Nimr 57%, Ahli Sikkiyn 43%.
Saia Nimr - Ahli Sikkiyn 0:4