Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Talj Welad Ra`d
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Fergani geeft een lange en hoge pass. Sandjak is nu in balbezit. Rouane begaat een overtreding. Rouane krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Oussalah is nu in balbezit. Agoumi verovert de bal door een tackle van achteren. Arkoun verovert de bal door een tackle van achteren. Arkoun haalt uit met een fantastische trap. Khadda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Talj - Welad Ra`d 1:0

12e minuut.
Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agoumi onderschept slim de pass. Agoumi passt de bal zonder na te denken. Ech-Chergui geeft een lange en hoge pass. Asselah bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arkoun kopt de bal weg. Oussalah rent richting de bal. Met opzet legt Ben zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ben naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Yahia-Chérif geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fergani met de inworp. Arkoun is nu in balbezit. Arkoun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Asselah is nu in balbezit. Khendu is nu in balbezit. Asselah onderschept slim de pass. Asselah haalt uit met een fantastische trap. Megharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rezil Talj - Welad Ra`d 1:1

19e minuut.
Merabtene geeft een hoge lob. Kerbouche heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Chellouche met de inworp. Rouane geeft een lange en hoge pass. Khadda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Oudjani geeft de bal voor. Daar is Sandjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouane speelt de bal door. Oussalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Oussalah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
El Djazaria onderschept slim de pass. El Djazaria passt de bal zonder na te denken. Oussalah rent richting de bal. Oussalah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Talj - Welad Ra`d 2:1

27e minuut.
Chellouche probeert naar een medespeler te passen. Fahas rent richting de bal. Arkoun begaat een overtreding. Arkoun krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Megharia trapt de bal weg. Agoumi kopt de bal weg. Klungelig pakt Nemdil de bal. Asselah is nu in balbezit. Asselah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Talj 52%, Welad Ra`d 48%.
Rezil Talj - Welad Ra`d 2:1

62e minuut.
Fahas met een snelle inworp. Klungelig pakt Kerbouche de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Djazaria. El Djazaria krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chellouche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Djazaria met een sublieme pass. Oussalah is nu in balbezit. Oussalah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Chellouche met een sublieme pass. Arkoun rent richting de bal. Arkoun speelt de bal door. Daar is Oussalah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oussalah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Talj - Welad Ra`d 3:1

73e minuut.
Djermouni speelt de bal door. Ech-Chergui rent richting de bal. Ech-Chergui met een sublieme pass. Asselah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Talj 35%, Welad Ra`d 65%.
Rezil Talj - Welad Ra`d 3:1