Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Talj Shaab El-Saloum
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fergani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fergani passt de bal zonder na te denken. Oussalah rent richting de bal. Oussalah schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Chouia is nu in balbezit. Belmadi verovert de bal door een tackle van achteren. Belmadi met een sublieme pass. Oussalah is nu in balbezit. Oussalah schiet op doel. Ousserir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Oudjani geeft een lange en hoge pass. Badji kopt de bal weg. Klungelig pakt Nemdil de bal. Benounes rent richting de bal. Benounes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Khendu kopt de bal weg. Klungelig pakt Badji de bal. Oussalah is nu in balbezit. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmadi schiet op doel. Ousserir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Oussalah rent richting de bal. Belmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ighil bereikt de bal nog maar net als eerste. Oussalah onderschept slim de pass. Oussalah schiet op doel. Ousserir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Belmadi onderschept slim de pass. Oussalah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlemçani onderschept slim de pass. Belmadi verovert de bal door een tackle van achteren. Belmadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oussalah geeft de bal voor. Chellouche is nu in balbezit. Ighil is nu in balbezit. Chellouche onderschept slim de pass. Chellouche geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Talj 42%, Shaab El-Saloum 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Talj - Shaab El-Saloum 0:0

54e minuut.
Massi rent richting de bal. Massi passt de bal zonder na te denken. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Thalie draait met de bal, schiet en ... Nemdil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Badji met een sublieme pass. Thalie bereikt de bal nog maar net als eerste. Youcef begaat een overtreding. Thalie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chouia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Benounes passt de bal zonder na te denken. Hilmi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kadir. Kadir krijgt een gele kaart. Hilmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Khendu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fergani de bal. Fergani geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Benmoussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmoussa geeft een hoge lob. Nemdil is nu in balbezit. Kadir rent richting de bal. Kadir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chouia rent richting de bal. Khendu verovert de bal door een tackle van achteren. Khendu probeert naar een medespeler te passen. Oussalah is nu in balbezit. Oussalah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Talj 53%, Shaab El-Saloum 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Talj - Shaab El-Saloum 0:0