Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akhdar Humur FC Green Gunners
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Aït-Alia rent richting de bal. Merabtene verovert de bal door een tackle van achteren. Anka rent richting de bal. Merabtene onderschept slim de pass. Merabtene schiet op doel. Tikhmarine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Merabtene bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri is nu in balbezit. El Ouazzani onderschept slim de pass. Merabtene verovert de bal door een tackle van achteren. Merabtene haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Yahia-Chérif kopt de bal weg. Klungelig pakt Bouteflika de bal. Assad begaat een overtreding. Assad krijgt een gele kaart. Bouteflika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bedrici met een snel genomen vrije trap. Mansouri rent richting de bal. Mansouri haalt uit met een fantastische trap. Sissani probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Madani is nu in balbezit. Boudiaf onderschept slim de pass. Boudiaf probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Assad de bal. Assad haalt uit met een fantastische trap. Lakhdar Hamina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Bouaoudia met de inworp. Yahia-Chérif geeft een hoge lob. Assad is nu in balbezit. Assad haalt uit met een fantastische trap. Lakhdar Hamina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Bouaoudia met een snelle inworp. Bouteflika bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït-Alia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aït-Alia krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bouaoudia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brückner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merabtene bereikt de bal nog maar net als eerste. Merabtene haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El Ouazzani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Humur 47%, FC Green Gunners 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akhdar Humur - FC Green Gunners 0:0

47e minuut.
Tikhmarine trapt de bal weg van het doel. Boudiaf kopt de bal weg. Klungelig pakt Amirouche de bal. Assad rent richting de bal. Assad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Brückner is nu in balbezit. Brückner met een sublieme pass. Merabtene is nu in balbezit. Merabtene speelt de bal door. Ramdane geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Zarour geeft een hoge lob. Mansouri rent richting de bal. Sissani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansouri rent richting de bal. Mansouri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Humur - FC Green Gunners 1:0

79e minuut.
Merabtene is nu in balbezit. Merabtene speelt de bal door. Mansouri rent richting de bal. Mansouri haalt uit met een fantastische trap. El Ouazzani probeert de bal aan de voet te houden. Tikhmarine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sissani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Akhdar Humur - FC Green Gunners 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akhdar Humur 38%, FC Green Gunners 62%.
Akhdar Humur - FC Green Gunners 2:0