Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haqq Ra`d Saia Nimr
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Chebal passt de bal met de wreef. M`Kelkel rent richting de bal. Zerhouni is nu in balbezit. Bettache rent richting de bal. Bettache draait met de bal, schiet en ... Zitouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqq Ra`d - Saia Nimr 1:0

9e minuut.
M`Kelkel passt de bal zonder na te denken. Marek is nu in balbezit. Belloumi begaat een overtreding. Marek raakt geblesseerd tijdens het duel. Marek met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqq Ra`d - Saia Nimr 2:0

13e minuut.
Bettache bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerhouni is nu in balbezit. Bettache bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerhouni rent richting de bal. Zerhouni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haqq Ra`d - Saia Nimr 3:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbas met een snelle inworp. Klungelig pakt Bettache de bal. Bettache geeft een hoge lob. Bouabdallah probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ouasti controleert de bal met de borst. Mami is nu in balbezit. Ouasti bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi rent richting de bal. Belloumi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mami heeft problemen om de bal te vangen. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi met een sublieme pass. Ouasti is nu in balbezit. Ouasti haalt uit met een fantastische trap. Agoumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Taha de bal. Agoumi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haqq Ra`d 37%, Saia Nimr 63%.
Haqq Ra`d - Saia Nimr 3:0

54e minuut.
M`Kelkel onderschept slim de pass. Marek rent richting de bal. Belloumi begaat een overtreding. Belloumi krijgt een gele kaart. Marek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Marek kan niet meer verder spelen. Aïn komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi onderschept slim de pass. Belloumi passt de bal met de wreef. Ouasti is nu in balbezit. Ouasti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Harbi begaat een overtreding. Fanon raakt geblesseerd tijdens het duel. Fanon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bouabdallah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerhouni rent richting de bal. Zerhouni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Taha geeft een hoge lob. Dilem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mami met een sublieme pass. Zerhouni is nu in balbezit. Zerhouni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haqq Ra`d 42%, Saia Nimr 58%.
Haqq Ra`d - Saia Nimr 3:0