Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab El-Saloum Welad Ra`d
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Benounes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kadir de bal. Agoumi rent richting de bal. Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Kadir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sandjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandjak geeft een lange en hoge pass. Ighil is nu in balbezit. Asselah verovert de bal door een tackle van achteren. Asselah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ben kopt de bal weg. Daar is Benounes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benounes met een sublieme pass. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir haalt uit met een fantastische trap. Khadda bokst de bal weg.

32e minuut.
Benounes probeert naar een medespeler te passen. Kadir is nu in balbezit. Agoumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Kadir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Welad Ra`d 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 53%, Welad Ra`d 47%.
Shaab El-Saloum - Welad Ra`d 1:0

46e minuut.
Ech-Chergui met een sublieme pass. Chouia rent richting de bal. Chouia passt de bal met de wreef. Kadir rent richting de bal. Kadir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Thalie speelt de bal door. Daar is Chouia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chouia passt de bal met de wreef. Kadir is nu in balbezit. Kadir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Benounes bereikt de bal nog maar net als eerste. Benounes speelt de bal door. Merabtene bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir verovert de bal door een tackle van achteren. Kadir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tlemçani rent richting de bal. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni passt de bal zonder na te denken. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Benounes is nu in balbezit. Benounes passt de bal zonder na te denken. Ben rent richting de bal. Kadir is nu in balbezit. Kadir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - Welad Ra`d 2:0

89e minuut.
Sennaoui geeft de bal voor. Inworp. Kerbouche met de inworp. Djermouni rent richting de bal. Djermouni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 55%, Welad Ra`d 45%.
Shaab El-Saloum - Welad Ra`d 2:0