Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haqq Ra`d Akhdar Humur
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Bedrici onderschept slim de pass. Bedrici speelt de bal door. Brückner speelt de bal door. Mansouri rent richting de bal. Mansouri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mami passt de bal zonder na te denken. Bedrici rent richting de bal. Zerhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerhouni schiet op doel. Harek probeert de bal aan de voet te houden. Lakhdar Hamina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zerhouni is nu in balbezit. Zerhouni haalt uit met een fantastische trap. Harek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bedrici geeft een hoge lob. Inworp. Lalmas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bettache heeft problemen om de bal te vangen. Bettache geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Zerhouni passt de bal in één keer door. Bettache rent richting de bal. Met opzet legt Madani zijn tegenspeler op de grond. Madani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haqq Ra`d 44%, Akhdar Humur 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Haqq Ra`d - Akhdar Humur 0:0

51e minuut.
Bettache probeert de bal met de borst te controleren. Bouteflika verovert de bal door een tackle van achteren. Bouteflika met een sublieme pass. Mansouri heeft problemen om de bal te vangen. Mansouri draait met de bal, schiet en ... Agoumi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Abbas verovert de bal door een tackle van achteren. Abbas speelt de bal door. Zerhouni is nu in balbezit. Zerhouni draait met de bal, schiet en ... Lakhdar Hamina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haqq Ra`d - Akhdar Humur 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haqq Ra`d 45%, Akhdar Humur 55%.
Haqq Ra`d - Akhdar Humur 1:0