Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab El-Saloum SANSERO UNITED
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Dziria met een snelle inworp. Daar is Hadj Aïssa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadj Aïssa geeft een hoge lob. Messaoud rent richting de bal. Messaoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - SANSERO UNITED 0:1

31e minuut.
Al-Hassan is nu in balbezit. Amara maakt een afschuwelijke overtreding. Al-Hassan raakt geblesseerd tijdens het duel. Al-Hassan met een snel genomen vrije trap. Ajebbar heeft problemen om de bal te vangen. Yahi is nu in balbezit. Yahi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Messaoud is nu in balbezit. Menad onderschept slim de pass. Menad passt de bal in één keer door. Daar is Harek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harek haalt uit met een fantastische trap. Godih probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - SANSERO UNITED 0:2

41e minuut.
Menad passt de bal zonder na te denken. Inworp. Khadda met een snelle inworp. Harek rent richting de bal. Harek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 55%, SANSERO UNITED 45%.
Shaab El-Saloum - SANSERO UNITED 0:2

53e minuut.
Yahi passt de bal met de wreef. Messaoud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouyahia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bouyahia krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klungelig pakt Fahas de bal. Bouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouyahia speelt de bal door. Messaoud is nu in balbezit. Bouyahia verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Harbi is nu in balbezit. Lounes verovert de bal door een tackle van achteren. Rouiched rent richting de bal. Lounes onderschept slim de pass. Lounes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Menad geeft een hoge lob. Dziria is nu in balbezit. Dziria geeft een hoge lob. Lounes rent richting de bal. Lounes haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Al-Hassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziria onderschept slim de pass. Dziria probeert naar een medespeler te passen. Menad geeft de bal voor. Lounes rent richting de bal. Paal! Lounes is nu in balbezit. Lounes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - SANSERO UNITED 1:2

76e minuut.
Saïfi geeft een lange en hoge pass. Bouyahia kopt de bal weg. Harbi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harek rent richting de bal. Harek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab El-Saloum - SANSERO UNITED 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab El-Saloum 44%, SANSERO UNITED 56%.
Shaab El-Saloum - SANSERO UNITED 1:3