Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
granada fc Zulmet Souhag
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.9
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Mekkaoui is nu in balbezit. Mekkaoui haalt uit met een fantastische trap. Seghiri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maïza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Agha rent richting de bal. Dahar verovert de bal door een tackle van achteren. Dahar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soltani de bal. Zaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Besseghir rent richting de bal. Dahar rent richting de bal. Besseghir is nu in balbezit. Dahar onderschept slim de pass. Dahar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granada fc 38%, Zulmet Souhag 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
granada fc - Zulmet Souhag 0:0

47e minuut.
Ramdane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadi is nu in balbezit. Ramdane begaat een overtreding. Sadi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sadi kan niet meer verder spelen. Lakhdar Hamina komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Koudri passt de bal met de wreef. Ramdane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramdane geeft een lange en hoge pass. Dahar rent richting de bal. Dahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Cheklam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramdane geeft een hoge lob. Mekkaoui is nu in balbezit. Mekkaoui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
granada fc - Zulmet Souhag 1:0

80e minuut.
Klungelig pakt Ouslati de bal. Besseghir verovert de bal door een tackle van achteren. Besseghir passt de bal in één keer door. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Lakhdar Hamina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Idir bereikt de bal nog maar net als eerste. Idir geeft een hoge lob. Mekkaoui rent richting de bal. Mekkaoui draait met de bal, schiet en ... Soltani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
granada fc - Zulmet Souhag 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: granada fc 38%, Zulmet Souhag 62%.
granada fc - Zulmet Souhag 2:0