Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Green Gunners Shaab El-Saloum
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Tlemçani rent richting de bal. Massi is nu in balbezit. Sénac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sénac krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Aït-Alia rent richting de bal. Tlemçani is nu in balbezit. Anka begaat een overtreding. Anka krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Anka geeft een hoge lob. Yahia-Chérif speelt de bal door. Assad rent richting de bal. Assad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bouaoudia verovert de bal door een tackle van achteren. Benounes is nu in balbezit. Benounes haalt uit met een fantastische trap. Kadir probeert de bal met de borst te controleren. Kadir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Shaab El-Saloum 0:1

26e minuut.
Ighil kopt de bal weg. Chouia is nu in balbezit. Chouia met een sublieme pass. Benounes is nu in balbezit. Benounes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Green Gunners - Shaab El-Saloum 0:2

41e minuut.
Mecheri geeft de bal voor. Yahia-Chérif heeft problemen om de bal te vangen. Badji bereikt de bal nog maar net als eerste. Aït-Alia verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia-Chérif geeft een lange en hoge pass. Ousserir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Green Gunners 56%, Shaab El-Saloum 44%.
FC Green Gunners - Shaab El-Saloum 0:2

53e minuut.
Boudiaf is nu in balbezit. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf is nu in balbezit. Assad is nu in balbezit. Assad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mecheri onderschept slim de pass. Mecheri geeft een hoge lob. Badji heeft problemen om de bal te vangen. Assad bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad schiet op doel. De bal raakt de paal. Ousserir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt El Ouazzani de bal. Kadir rent richting de bal. Kadir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Boudiaf speelt de bal door. Ighil bereikt de bal nog maar net als eerste. Assad verovert de bal door een tackle van achteren. Assad draait met de bal, schiet en ... Ousserir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Badji geeft een lange en hoge pass. Bouaoudia kopt de bal weg. Yahia-Chérif is nu in balbezit. Yahia-Chérif schiet op doel. Assad springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Green Gunners 36%, Shaab El-Saloum 64%.
FC Green Gunners - Shaab El-Saloum 0:2