Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welad Ra`d Ahli Sikkiyn
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Banouas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banouas passt de bal zonder na te denken. Amirouche is nu in balbezit. Amirouche schiet op doel. Khadda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ra`d - Ahli Sikkiyn 0:1

8e minuut.
Benyahia is nu in balbezit. Benyahia probeert naar een medespeler te passen. Amirouche rent richting de bal. Amirouche schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ra`d - Ahli Sikkiyn 0:2

13e minuut.
Benyahia passt de bal met de wreef. Agoumi rent richting de bal. Amirouche begaat een overtreding. Amirouche krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Fahas heeft problemen om de bal te vangen. Benyahia rent richting de bal. Benyahia geeft een hoge lob. Amirouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirouche schiet op doel. Khadda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ra`d - Ahli Sikkiyn 0:3

42e minuut.
Baghdad rent richting de bal. Baghdad geeft de bal voor. Bouzid kopt de bal weg. Djermouni heeft problemen om de bal te vangen. Djermouni draait met de bal, schiet en ... Fehim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Ra`d 66%, Ahli Sikkiyn 34%.
Welad Ra`d - Ahli Sikkiyn 0:3

55e minuut.
Amirouche is nu in balbezit. Ben onderschept slim de pass. Ben probeert naar een medespeler te passen. Asselah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fahas bereikt de bal nog maar net als eerste. Banouas verovert de bal door een tackle van achteren. Banouas probeert naar een medespeler te passen. Amirouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Amirouche schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Al-Nasser rent richting de bal. Ech-Chergui verovert de bal door een tackle van achteren. Ech-Chergui geeft een hoge lob. Fehim met een sublieme pass. Agoumi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Fehim trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerbouche met een snelle inworp. Djermouni is nu in balbezit. Djermouni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Ra`d 55%, Ahli Sikkiyn 45%.
Welad Ra`d - Ahli Sikkiyn 0:3