Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Talj Saia Nimr
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Oussalah passt de bal met de wreef. Fergani rent richting de bal. Harbi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Harbi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fergani met een snelle inworp. Arkoun geeft een hoge lob. Rouane is nu in balbezit. Rouane schiet op doel. Zitouni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Chaouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Rouane met de inworp. Arkoun rent richting de bal. Arkoun geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fergani is nu in balbezit. Fergani geeft een hoge lob. El Djazaria rent richting de bal. Arkoun rent richting de bal. Arkoun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zarabi geeft een hoge lob. Inworp. Rouane met de inworp. Arkoun rent richting de bal. Arkoun geeft de bal voor. Zitouni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Arkoun is nu in balbezit. Oussalah is nu in balbezit. Arkoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Oussalah is nu in balbezit. Oussalah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Talj 27%, Saia Nimr 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Talj - Saia Nimr 0:0

75e minuut.
M`Kelkel rent richting de bal. Khendu onderschept slim de pass. Khendu passt de bal zonder na te denken. Oussalah rent richting de bal. Oussalah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kourichi trapt de bal weg. El Djazaria rent richting de bal. El Djazaria passt de bal in één keer door. Oussalah is nu in balbezit. Oussalah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Chellouche geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marek met een snelle inworp. Belloumi rent richting de bal. Belloumi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bouabdallah geeft een hoge lob. Ouasti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Djazaria. El Djazaria krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Talj 48%, Saia Nimr 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Talj - Saia Nimr 0:0