Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Welad Ra`d Haqq Ra`d
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Djermouni passt de bal met de wreef. Asselah bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dilem krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Abbas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandjak. Abbas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mami zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lalmas heeft problemen om de bal te vangen. Bettache rent richting de bal. Bettache schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fahas passt de bal met de wreef. Aïn bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïn speelt de bal door. Daar is Boulmerka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap. Khadda bokst de bal weg.

33e minuut.
Abbas rent richting de bal. Fahas geeft een lange en hoge pass. Taha bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselah verovert de bal door een tackle van achteren. Asselah draait met de bal, schiet en ... Agoumi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asselah is nu in balbezit. Asselah haalt uit met een fantastische trap. Agoumi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Asselah rent richting de bal. Asselah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ra`d - Haqq Ra`d 1:0

37e minuut.
Mami is nu in balbezit. Mami passt de bal zonder na te denken. Boulmerka is nu in balbezit. Boulmerka draait met de bal, schiet en ... Khadda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Welad Ra`d - Haqq Ra`d 1:1

42e minuut.
Dilem geeft een lange en hoge pass. Fahas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bettache. Bettache krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Ra`d 52%, Haqq Ra`d 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Welad Ra`d - Haqq Ra`d 1:1

49e minuut.
Bettache raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ouadah komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Aïn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Domrane komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Domrane met de inworp. Fanon is nu in balbezit. Ech-Chergui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ech-Chergui krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ben geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbas met de inworp. Ouadah is nu in balbezit. Ouadah geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Welad Ra`d - Haqq Ra`d 1:2

90e minuut.
Abbas verovert de bal door een tackle van achteren. Abbas passt de bal met de wreef. Merabtene is nu in balbezit. Boulmerka verovert de bal door een tackle van achteren. Boulmerka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Welad Ra`d 74%, Haqq Ra`d 26%.
Welad Ra`d - Haqq Ra`d 1:2