Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Fiery Ra`d Al Dhafra Ra`d
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bekrar met een snelle inworp. El Hadi is nu in balbezit. El Hadi geeft de bal voor. Slatni rent richting de bal. Slatni draait met de bal, schiet en ... Allam bokst de bal weg.

13e minuut.
Boukhari heeft problemen om de bal te vangen. Hassani probeert naar een medespeler te passen. Hasni is nu in balbezit. Dilem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilem draait met de bal, schiet en ... Bendebka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Zakaria passt de bal in één keer door. Hasni is nu in balbezit. Boukhari bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasni rent richting de bal. Hasni haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
El Hadi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bellabes komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Fiery Ra`d 51%, Al Dhafra Ra`d 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Fiery Ra`d - Al Dhafra Ra`d 0:0

52e minuut.
Didouche geeft de bal voor. Zakaria probeert de bal aan de voet te houden. Hima bereikt de bal nog maar net als eerste. Hima haalt uit met een fantastische trap. Allam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

61e minuut.
Saadallah passt de bal in één keer door. Zakaria rent richting de bal. Zakaria probeert naar een medespeler te passen. Dilem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilem schiet op doel. Bendebka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Boukhari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rouane de bal. Rouane passt de bal in één keer door. Zakaria rent richting de bal. Zakaria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Saadallah rent richting de bal. Saadallah speelt de bal door. Badji is nu in balbezit. Bellabes verovert de bal door een tackle van achteren. Bellabes passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Boukhari met een snelle inworp. Slatni geeft de bal voor. Daar is Amine Aoudia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hima rent richting de bal. Hima haalt uit met een fantastische trap. Allam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Fiery Ra`d - Al Dhafra Ra`d 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Fiery Ra`d 52%, Al Dhafra Ra`d 48%.
Al Fiery Ra`d - Al Dhafra Ra`d 1:0