Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USM Sheik Al Dhafra Ra`d
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rouane geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert El Anka de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hasni zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hasni moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hasni schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
Abbar kopt de bal weg. Rouane bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebal onderschept slim de pass. Chebal haalt uit met een fantastische trap. Allam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Sheik - Al Dhafra Ra`d 1:0

15e minuut.
Dilem speelt de bal door. Zakaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebal haalt uit met een fantastische trap. Allam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Hassani speelt de bal door. Bouderbali bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouderbali passt de bal met de wreef. Chebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Chebal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
El Anka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheklam komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ramdane rent richting de bal. Zouba onderschept slim de pass. Zouba passt de bal met de wreef. Dilem is nu in balbezit. Dilem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zouba met een sublieme pass. Dilem bereikt de bal nog maar net als eerste. Agouazi rent richting de bal. Dilem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Sheik 46%, Al Dhafra Ra`d 54%.
USM Sheik - Al Dhafra Ra`d 1:0

62e minuut.
Zitouni is nu in balbezit. Zitouni probeert naar een medespeler te passen. Abbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Abbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbar draait met de bal, schiet en ... Allam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chebal rent richting de bal. Chebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USM Sheik - Al Dhafra Ra`d 2:0

67e minuut.
Cheklam controleert de bal met de borst. Zouba is nu in balbezit. Cheklam maakt een afschuwelijke overtreding. Cheklam krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Bettache is nu in balbezit. Amine Aoudia is nu in balbezit. Bettache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Amine Aoudia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Amine Aoudia kan niet meer verder spelen. Kerbouche komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Sheik 50%, Al Dhafra Ra`d 50%.
USM Sheik - Al Dhafra Ra`d 2:0