Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Algeria fc Nady Jamal
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Bennabi verovert de bal door een tackle van achteren. Khalef is nu in balbezit. Bennabi rent richting de bal. Khalef bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalef schiet op doel. Fedhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bennabi heeft problemen om de bal te vangen. Bennabi draait met de bal, schiet en ... Fedhi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Algeria fc - Nady Jamal 1:0

10e minuut.
Fedhi met een sublieme pass. Aïssaoui met een sublieme pass. Bennabi probeert de bal aan de voet te houden. Khalef rent richting de bal. Khalef draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Merabtene trapt de bal weg. Harkouk kopt de bal weg. Bentifour is nu in balbezit. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired haalt uit met een fantastische trap. Merabtene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Benmostefa geeft de bal voor. Bentifour kopt de bal weg. Benaouda probeert de bal aan de voet te houden. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Algeria fc - Nady Jamal 1:1

43e minuut.
Feraoun rent richting de bal. Feraoun speelt de bal door. Benmostefa met een sublieme pass. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algeria fc 60%, Nady Jamal 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algeria fc - Nady Jamal 1:1

49e minuut.
Bouhired draait met de bal, schiet en ... Merabtene met een sublieme pass. Feraoun heeft problemen om de bal te vangen. Bouhired rent richting de bal. Bouhired haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Djebar onderschept slim de pass. Djebar passt de bal zonder na te denken. Bouhired is nu in balbezit. Aïn is nu in balbezit. Aïn schiet op doel. Merabtene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bennabi onderschept slim de pass. Djebar is nu in balbezit. Bennabi begaat een overtreding. Djebar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Djebar kan niet meer verder spelen. Aksas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Algeria fc 63%, Nady Jamal 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Algeria fc - Nady Jamal 1:1