Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Al Dibba Al Marron Zeit
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hannachi probeert naar een medespeler te passen. Younes geeft de bal voor. Bouhired probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bouhired draait met de bal, schiet en ... Kermali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Al Marron Zeit 0:1

6e minuut.
Messaoud verovert de bal door een tackle van achteren. Hannachi begaat een overtreding. Messaoud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Messaoud zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Raho is nu in balbezit. Raho geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Belmellat bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmellat geeft een lange en hoge pass. Younes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mekbel is nu in balbezit. Mekbel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Younes onderschept slim de pass. Hannachi verovert de bal door een tackle van achteren. Domrane geeft de bal voor. Klungelig pakt Hannachi de bal. Hannachi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chouih rent richting de bal. Chouih met een sublieme pass. Hilmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mekbel rent richting de bal. Mekbel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Al Dibba - Al Marron Zeit 1:1

41e minuut.
Ghafour kopt de bal weg. Zafour rent richting de bal. Hannachi maakt een afschuwelijke overtreding. Hannachi krijgt een gele kaart. Zafour is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Younes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Al Marron Zeit 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 63%, Al Marron Zeit 37%.
FC Al Dibba - Al Marron Zeit 1:2

61e minuut.
Boudiaf met de inworp. Zafour is nu in balbezit. Hannachi begaat een overtreding. Hannachi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Toufik rent richting de bal. Toufik passt de bal zonder na te denken. Domrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekbel rent richting de bal. Mekbel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Al Dibba - Al Marron Zeit 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 62%, Al Marron Zeit 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Al Dibba - Al Marron Zeit 2:2