Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Jamal Al Fiery Ra`d
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Harkouk is nu in balbezit. Saadallah verovert de bal door een tackle van achteren. Saadallah met een sublieme pass. Klungelig pakt Hima de bal. Hima draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Saadallah passt de bal zonder na te denken. Aksas is nu in balbezit. Aksas passt de bal zonder na te denken. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired draait met de bal, schiet en ... Bendebka bokst de bal weg. Klungelig pakt Menguellet de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Al Fiery Ra`d 1:0

15e minuut.
Bellabes passt de bal in één keer door. Bekrar is nu in balbezit. Boumedienne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bekrar raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellabes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Fedhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zerdab bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired rent richting de bal. Aïn rent richting de bal. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Al Fiery Ra`d 2:0

25e minuut.
Saadallah met een sublieme pass. Bekrar rent richting de bal. Boumedienne probeert naar een medespeler te passen. Hima is nu in balbezit. Hima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Boukhari rent richting de bal. Aruj onderschept slim de pass. Aruj geeft de bal voor. Bouhired maakt een snoekduik en kopt de bal. Bendebka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Al Fiery Ra`d 3:0

32e minuut.
Boukhari heeft problemen om de bal te vangen. Bouhired rent richting de bal. Aïn rent richting de bal. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhired schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Al Fiery Ra`d 4:0

42e minuut.
Zerdab heeft problemen om de bal te vangen. Saadallah speelt de bal door. Harkouk rent richting de bal. Hima verovert de bal door een tackle van achteren. Hima haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Jamal 50%, Al Fiery Ra`d 50%.
Nady Jamal - Al Fiery Ra`d 4:0

68e minuut.
Ouadah geeft een hoge lob. Menguellet kopt de bal weg. Farhi heeft problemen om de bal te vangen. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Al Fiery Ra`d 5:0

74e minuut.
Ouadah kopt de bal weg. Bekrar is nu in balbezit. Bekrar geeft een lange en hoge pass. Slatni rent richting de bal. Slatni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Menguellet verovert de bal door een tackle van achteren. Menguellet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aruj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aïn geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bendebka trapt de bal weg van het doel. Daar is Bellabes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aksas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aksas krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Harkouk bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah bereikt de bal nog maar net als eerste. Saadallah passt de bal met de wreef. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zerdab heeft problemen om de bal te vangen. Aksas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zerdab. Zerdab krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Jamal 47%, Al Fiery Ra`d 53%.
Nady Jamal - Al Fiery Ra`d 5:0