Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Nimr Osayer Khudra
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Touil rent richting de bal. Touil geeft de bal voor. Liabes kopt de bal weg. Zidane rent richting de bal. Zidane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Al-Hassan passt de bal met de wreef. Mecheri rent richting de bal. Chouih verovert de bal door een tackle van achteren. Hanoune is nu in balbezit. Hanoune draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Benmoussa met een sublieme pass. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Mecheri verovert de bal door een tackle van achteren. Hanoune onderschept slim de pass. Hanoune haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Al-Hassan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mguellati is nu in balbezit. Hanoune maakt een afschuwelijke overtreding. Hanoune is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Nimr 38%, Osayer Khudra 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shaab Nimr - Osayer Khudra 0:0

48e minuut.
Bennabi geeft een lange en hoge pass. Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane rent richting de bal. Zidane draait met de bal, schiet en ... Ichalalène werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Nimr - Osayer Khudra 1:0

57e minuut.
Marek rent richting de bal. Mecheri onderschept slim de pass. Mecheri passt de bal in één keer door. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Mecheri passt de bal zonder na te denken. Hasni is nu in balbezit. Hasni passt de bal zonder na te denken. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane schiet op doel. Ichalalène verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Mecheri speelt de bal door. Klungelig pakt Liabes de bal. Liabes passt de bal met de wreef. Bennabi rent richting de bal. Bennabi schiet op doel. Ichalalène probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofiane geeft de bal voor. Bennabi heeft problemen om de bal te vangen. Zidane rent richting de bal. Zidane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mouhib is nu in balbezit. Mouhib geeft de bal voor. Mecheri kopt de bal weg. Liabes rent richting de bal. Liabes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Nimr 26%, Osayer Khudra 74%.
Shaab Nimr - Osayer Khudra 1:0