Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D2.03
  • Stadion: PC TEAM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2918
PC TEAM Osayer Enppi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Amrouche onderschept slim de pass. Amrouche speelt de bal door. Chalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem verovert de bal door een tackle van achteren. Salem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mekbel heeft problemen om de bal te vangen. Mguellati verovert de bal door een tackle van achteren. Mguellati met een sublieme pass. Madouni rent richting de bal. Madouni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PC TEAM - Osayer Enppi 1:0

26e minuut.
Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour geeft een hoge lob. Kerbouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Menad bereikt de bal nog maar net als eerste. Menad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kerbouche verovert de bal door een tackle van achteren. Kerbouche geeft een hoge lob. Salem heeft problemen om de bal te vangen. Salem schiet op doel. Yahiaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PC TEAM - Osayer Enppi 1:1

34e minuut.
Mekbel is nu in balbezit. Klungelig pakt Amrouche de bal. Amrouche passt de bal met de wreef. Salem rent richting de bal. Salem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PC TEAM - Osayer Enppi 1:2

37e minuut.
Touil verovert de bal door een tackle van achteren. Mguellati bereikt de bal nog maar net als eerste. El Hassani rent richting de bal. Mguellati onderschept slim de pass. Mguellati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toufik heeft problemen om de bal te vangen. Madouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïbi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madouni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madouni legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Kerbouche heeft problemen om de bal te vangen. Mguellati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mguellati passt de bal met de wreef. Madouni is nu in balbezit. Madouni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PC TEAM - Osayer Enppi 2:2

45e minuut.
Salem passt de bal met de wreef. Amrouche is nu in balbezit. Touil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Touil krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PC TEAM 47%, Osayer Enppi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PC TEAM - Osayer Enppi 2:2

53e minuut.
Ziane Cherif raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khalef komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Goudjil begaat een overtreding. Salem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mekbel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Khalef bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalef schiet op doel. Yahiaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
El Hassani kopt de bal weg. Chalali heeft problemen om de bal te vangen. Agouazi rent richting de bal. Agouazi haalt uit met een fantastische trap. Yahiaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Agouazi met de inworp. Touil bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrouche verovert de bal door een tackle van achteren. Amrouche geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bellat geeft de bal voor. El Hassani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Touil. El Hassani raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. El Hassani kan niet meer verder spelen. Toufik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PC TEAM 56%, Osayer Enppi 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PC TEAM - Osayer Enppi 2:2