Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Sheik Tayyib Ra`d
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


32e minuut.
Rouag met de inworp. Bouyahia rent richting de bal. Ben Bella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bouyahia raakt geblesseerd tijdens het duel. Bouyahia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sheik - Tayyib Ra`d 1:0

32e minuut.
Racim rent richting de bal. Saïb onderschept slim de pass. Saïb probeert naar een medespeler te passen. Boudarène rent richting de bal. Boudarène draait met de bal, schiet en ... Chebal bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bellat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellat geeft de bal voor. Yahia is nu in balbezit. Boudarène verovert de bal door een tackle van achteren. Boudarène draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Sebbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tawiel Sheik - Tayyib Ra`d 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sheik 48%, Tayyib Ra`d 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Sheik - Tayyib Ra`d 1:1

46e minuut.
Daar is Kebir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Bouyahia speelt de bal door. Racim is nu in balbezit. Racim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Messaoud rent richting de bal. Messaoud geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boutella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouyahia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Saïb rent richting de bal. Saïb speelt de bal door. Boudarène is nu in balbezit. Boudarène haalt uit met een fantastische trap. Sebbar probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rouag bereikt de bal nog maar net als eerste. Guendouz begaat een overtreding. Rouag is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rouag zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boutella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ali speelt de bal door. Saïb heeft problemen om de bal te vangen. Boudarène rent richting de bal. Saïb rent richting de bal. Saïb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sheik - Tayyib Ra`d 1:2

90e minuut.
Kebir passt de bal in één keer door. Boutella bereikt de bal nog maar net als eerste. Boutella speelt de bal door. Racim rent richting de bal. Racim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sheik 56%, Tayyib Ra`d 44%.
Tawiel Sheik - Tayyib Ra`d 1:2