Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USM Samola Tayyib Shibel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Aït Ali verovert de bal door een tackle van achteren. Aït Ali met een sublieme pass. ibn Ziri is nu in balbezit. Asselah verovert de bal door een tackle van achteren. Asselah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Massi kopt de bal weg. Daar is Zitouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerbah verovert de bal door een tackle van achteren. Cerbah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bitat heeft problemen om de bal te vangen. Agha speelt de bal door. Mekbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekbel draait met de bal, schiet en ... El Anka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Samola - Tayyib Shibel 0:1

16e minuut.
Mouhib heeft problemen om de bal te vangen. Mouhib met een sublieme pass. Asselah is nu in balbezit. Mekbel is nu in balbezit. Mekbel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Agha bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi verovert de bal door een tackle van achteren. Massi passt de bal zonder na te denken. Cerbah rent richting de bal. Cerbah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mekbel is nu in balbezit. Bitat onderschept slim de pass. Bitat met een sublieme pass. Aït Ali rent richting de bal. Aït Ali geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Agha rent richting de bal. Agha passt de bal met de wreef. Sénac geeft een lange en hoge pass. Daar is Mekbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekbel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Massi passt de bal met de wreef. Zitouni is nu in balbezit. Cerbah verovert de bal door een tackle van achteren. Cerbah haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Samola 59%, Tayyib Shibel 41%.
USM Samola - Tayyib Shibel 0:1

62e minuut.
Asselah verovert de bal door een tackle van achteren. Asselah met een sublieme pass. Mekbel rent richting de bal. Mekbel haalt uit met een fantastische trap. El Anka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Samola - Tayyib Shibel 0:2

71e minuut.
Hasni bereikt de bal nog maar net als eerste. Agha verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bitat. Bitat krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Massi onderschept slim de pass. Massi met een sublieme pass. Khelifa is nu in balbezit. Cerbah onderschept slim de pass. Cerbah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Samola 43%, Tayyib Shibel 57%.
USM Samola - Tayyib Shibel 0:2