Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D2.03
  • Stadion: USM Narr Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3077
USM Narr Al Safa Sokkar
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.3
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Attaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Attaf. Attaf krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Khendu rent richting de bal. Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Didouche begaat een overtreding. Didouche krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Doeltrap. Hamidou trapt de bal weg. Mouhib kopt de bal weg. Mahiedienne kan de bal niet met de borst controleren. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Narr - Al Safa Sokkar 0:1

17e minuut.
Khendu geeft een hoge lob. Inworp. Ziane met de inworp. Kebir is nu in balbezit. Kebir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Narr - Al Safa Sokkar 0:2

34e minuut.
Mouhib raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. BenMokhtar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Narr 64%, Al Safa Sokkar 36%.
USM Narr - Al Safa Sokkar 0:2

67e minuut.
Kebir probeert naar een medespeler te passen. Mahiedienne rent richting de bal. Fellag is nu in balbezit. Mahiedienne onderschept slim de pass. Mahiedienne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
BenMokhtar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hadj komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ouadah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ziane met een snelle inworp. Kebir is nu in balbezit. Kebir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ouadah speelt de bal door. Attaf is nu in balbezit. Kebir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kebir krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Daar is Aksas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didouche bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksas begaat een overtreding. Didouche is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Didouche zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hadj passt de bal zonder na te denken. Fellag rent richting de bal. Mahiedienne onderschept slim de pass. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Narr - Al Safa Sokkar 0:3

85e minuut.
Bouhired speelt de bal door. Dahmane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahiedienne. Mahiedienne krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Narr 50%, Al Safa Sokkar 50%.
USM Narr - Al Safa Sokkar 0:3