Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayyib Ra`d Osayer Enppi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Khalef rent richting de bal. Khalef geeft een hoge lob. Daar is Messaoud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salem rent richting de bal. Salem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Ra`d - Osayer Enppi 0:1

18e minuut.
Amrouche rent richting de bal. Amrouche passt de bal met de wreef. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Ra`d - Osayer Enppi 0:2

23e minuut.
Khalef met een snelle inworp. Agouazi geeft een lange en hoge pass. Salem rent richting de bal. Salem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mekbel passt de bal in één keer door. Kerbouche is nu in balbezit. Boudarène verovert de bal door een tackle van achteren. Saïb rent richting de bal. Saïb haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Salem rent richting de bal. Salem passt de bal met de wreef. Ben Bella heeft problemen om de bal te vangen. Salem is nu in balbezit. Salem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Ra`d - Osayer Enppi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Ra`d 52%, Osayer Enppi 48%.
Tayyib Ra`d - Osayer Enppi 0:3

48e minuut.
Saïb passt de bal in één keer door. Boudarène rent richting de bal. Mekbel is nu in balbezit. Saïb is nu in balbezit. Saïb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Mekbel passt de bal zonder na te denken. Ben Bella probeert de bal aan de voet te houden. Amrouche rent richting de bal. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saïb is nu in balbezit. Saïb geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Boudarène de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Ra`d - Osayer Enppi 1:3

76e minuut.
Kerbouche geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Messaoud de bal. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaci Said de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Kerbouche controleert de bal met de borst. Fanon rent richting de bal. Fanon probeert naar een medespeler te passen. Saïb bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Ra`d 47%, Osayer Enppi 53%.
Tayyib Ra`d - Osayer Enppi 1:3