Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tayyib Shibel Shaab Sheik
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Mekbel de bal. El Anka onderschept slim de pass. Bensaoula is nu in balbezit. El Anka rent richting de bal. El Anka draait met de bal, schiet en ... Meftah bokst de bal weg.

10e minuut.
Zaoui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sénac met de inworp. Asselah rent richting de bal. Asselah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tayyib Shibel - Shaab Sheik 1:0

15e minuut.
Asselah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselah passt de bal zonder na te denken. Djaballah bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekbel verovert de bal door een tackle van achteren. Mekbel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Sénac de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Anka rent richting de bal. El Anka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tayyib Shibel - Shaab Sheik 1:1

28e minuut.
El Anka met een sublieme pass. Bensaoula is nu in balbezit. Ben Bella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ben Bella krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Anka verovert de bal door een tackle van achteren. El Anka speelt de bal door. Bensaoula rent richting de bal. Bensaoula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raho met de inworp. El Anka rent richting de bal. El Anka geeft de bal voor. Thalie speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Shibel 75%, Shaab Sheik 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tayyib Shibel - Shaab Sheik 1:1

46e minuut.
Ayad rent richting de bal. Asselah onderschept slim de pass. Fehim is nu in balbezit. Asselah onderschept slim de pass. Asselah haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Sénac bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaoui rent richting de bal. Sénac begaat een overtreding. Sénac krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sénac probeert naar een medespeler te passen. Asselah is nu in balbezit. Met opzet legt Fehim zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fehim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fehim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Asselah raakt geblesseerd tijdens het duel. Mouhib zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Asselah onderschept slim de pass. Asselah passt de bal zonder na te denken. Mekbel rent richting de bal. Mekbel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Djaballah de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tayyib Shibel 47%, Shaab Sheik 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tayyib Shibel - Shaab Sheik 1:1