Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultras Rossi ALG USM Narr
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Yacine trapt de bal weg van het doel. Didouche kopt de bal weg. Klungelig pakt Dahmane de bal. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - USM Narr 0:1

24e minuut.
Kharroubi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouteflika met een snelle inworp. Dahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Morceli is nu in balbezit. Ouasti verovert de bal door een tackle van achteren. Ouasti passt de bal in één keer door. Cherrad is nu in balbezit. Cherrad geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kharroubi onderschept slim de pass. Kharroubi probeert naar een medespeler te passen. Bentayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb draait met de bal, schiet en ... Fellag probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cherrad geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bentayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kerbouche kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zafour de bal onder controle te krijgen. Kharroubi rent richting de bal. Dahmane is nu in balbezit. Dahmane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - USM Narr 0:2

45e minuut.
Morceli rent richting de bal. Morceli geeft een hoge lob. Zafour heeft problemen om de bal te vangen. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired haalt uit met een fantastische trap. Yacine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras Rossi ALG 49%, USM Narr 51%.
Ultras Rossi ALG - USM Narr 0:2

46e minuut.
Morceli met een snelle inworp. Kouici probeert naar een medespeler te passen. Didouche probeert naar een medespeler te passen. Bouteflika rent richting de bal. Bouteflika passt de bal in één keer door. Yacine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ichalalène probeert de bal aan de voet te houden. Kouici probeert naar een medespeler te passen. Bouhired bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmane rent richting de bal. Dahmane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Ouadah geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cherrad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Besseghir is nu in balbezit. Besseghir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hamidou probeert naar een medespeler te passen. Ouasti kopt de bal weg. Daar is Kouici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Besseghir draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras Rossi ALG 52%, USM Narr 48%.
Ultras Rossi ALG - USM Narr 0:2