Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:00
  • Competitiewedstrijd: Super D2.03
  • Stadion: PC TEAM Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2872
PC TEAM Tayyib Ra`d
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Bellat verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bella verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bella probeert naar een medespeler te passen. Boudarène is nu in balbezit. Boudarène draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Al-Hassan met een sublieme pass. Daar is Madouni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaci Said bereikt de bal nog maar net als eerste. Madouni onderschept slim de pass. Madouni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bellat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mostaghanemi met de inworp. Saïb is nu in balbezit. Saïb passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kebir onderschept slim de pass. Kebir geeft een lange en hoge pass. Touil bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudarène onderschept slim de pass. Boudarène draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PC TEAM - Tayyib Ra`d 0:1

34e minuut.
Bellat probeert naar een medespeler te passen. Menad rent richting de bal. Bellat maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bellat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bellat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kaci Said kopt de bal weg. Al-Hassan is nu in balbezit. Ben Bella begaat een overtreding. Ben Bella krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Touil verovert de bal door een tackle van achteren. Touil geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Messaoud de bal onder controle te krijgen. Madouni is nu in balbezit. Madouni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PC TEAM - Tayyib Ra`d 1:1

42e minuut.
Kebir rent richting de bal. Kebir passt de bal in één keer door. Boudarène is nu in balbezit. Boudarène draait met de bal, schiet en ... Yahiaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PC TEAM - Tayyib Ra`d 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PC TEAM 42%, Tayyib Ra`d 58%.
PC TEAM - Tayyib Ra`d 1:2

50e minuut.
Guendouz passt de bal in één keer door. Ben Bella met een sublieme pass. Fanon controleert de bal met de borst. Ghafour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghafour geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Yahiaoui trapt de bal weg van het doel. Al-Hassan speelt de bal door. Messaoud rent richting de bal. Madouni rent richting de bal. Madouni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PC TEAM - Tayyib Ra`d 2:2

82e minuut.
Bellat is nu in balbezit. Kebir rent richting de bal. Bellat begaat een overtreding. Bellat krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PC TEAM 33%, Tayyib Ra`d 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PC TEAM - Tayyib Ra`d 2:2