Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaab Sheik USM Samola
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


33e minuut.
Thalie passt de bal zonder na te denken. El Anka rent richting de bal. El Anka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Agoumi de bal onder controle te krijgen. El Anka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Sheik - USM Samola 1:0

35e minuut.
Agoumi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thalie met de inworp. Daar is El Anka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Anka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mimouni probeert naar een medespeler te passen. Raho rent richting de bal. Raho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt El Anka de bal. El Anka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
ibn Ziri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Natouri komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Sheik 47%, USM Samola 53%.
Shaab Sheik - USM Samola 1:0

53e minuut.
Raho met een snelle inworp. El Anka is nu in balbezit. El Anka met een sublieme pass. Bensaoula rent richting de bal. Bensaoula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Sheik - USM Samola 2:0

59e minuut.
Cerbah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fehim onderschept slim de pass. Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi haalt uit met een fantastische trap. Bentifour werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaab Sheik - USM Samola 2:1

66e minuut.
Natouri geeft een hoge lob. Djaballah geeft een hoge lob. Bensaoula kopt de bal weg. El Anka rent richting de bal. El Anka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Agoumi rent richting de bal. Agoumi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El Anka geeft een hoge lob. El Anka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaab Sheik 53%, USM Samola 47%.
Shaab Sheik - USM Samola 2:1