Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Sokkar Ultras Rossi ALG
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.6
waardeloos Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Djaballah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziane met de inworp. Kebir is nu in balbezit. Kebir geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Besseghir verovert de bal door een tackle van achteren. Besseghir passt de bal met de wreef. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb schiet op doel. Ouznadji werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sokkar - Ultras Rossi ALG 0:1

15e minuut.
Ouznadji trapt de bal weg van het doel. Kebir kopt de bal weg. Zafour heeft problemen om de bal te vangen. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ichalalène rent richting de bal. Ichalalène probeert naar een medespeler te passen. Ouyahia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bentayeb rent richting de bal. Bentayeb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ouyahia passt de bal in één keer door. Kharroubi rent richting de bal. Ouyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Kebir rent richting de bal. Kebir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ouyahia bereikt de bal nog maar net als eerste. Besseghir is nu in balbezit. Besseghir passt de bal in één keer door. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sokkar 59%, Ultras Rossi ALG 41%.
Al Safa Sokkar - Ultras Rossi ALG 0:1

49e minuut.
Kerbouche speelt de bal door. Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad passt de bal in één keer door. Bentayeb rent richting de bal. Bentayeb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ouyahia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zafour de bal. Mahiedienne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mahiedienne krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Hadj rent richting de bal. Hadj passt de bal zonder na te denken. Ziane speelt de bal door. Mahiedienne is nu in balbezit. Mahiedienne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ichalalène speelt de bal door. Ouasti rent richting de bal. Ouasti passt de bal in één keer door. Bentayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Aksas rent richting de bal. Djaballah onderschept slim de pass. Hadj begaat een overtreding. Hadj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sokkar 44%, Ultras Rossi ALG 56%.
Al Safa Sokkar - Ultras Rossi ALG 0:1