Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osayer Enppi Shaab Sheik
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Mimouni verovert de bal door een tackle van achteren. Mimouni geeft de bal voor. Daar is Bensaoula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Anka rent richting de bal. El Anka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Bentifour trapt de bal weg van het doel. El Anka kopt de bal weg. Chendri probeert de bal aan de voet te houden. Bensaoula rent richting de bal. Bensaoula draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Daar is El Hadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Hadi met een sublieme pass. El Hassani is nu in balbezit. El Anka verovert de bal door een tackle van achteren. El Anka met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Osayer Enppi - Shaab Sheik 0:1

38e minuut.
Thalie onderschept slim de pass. Thalie probeert naar een medespeler te passen. El Hassani is nu in balbezit. Bensaoula onderschept slim de pass. Bensaoula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Enppi 53%, Shaab Sheik 47%.
Osayer Enppi - Shaab Sheik 0:1

53e minuut.
Ziane Cherif geeft een lange en hoge pass. Daar is Zaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salem. Salem krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Amrouche is nu in balbezit. Amrouche probeert naar een medespeler te passen. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Salem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Fehim rent richting de bal. Ziane Cherif onderschept slim de pass. Ziane Cherif passt de bal in één keer door. Salem rent richting de bal. Salem schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osayer Enppi 34%, Shaab Sheik 66%.
Osayer Enppi - Shaab Sheik 0:1