Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Safa Sokkar Tayyib Ra`d
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Fanon de bal. Fanon met een sublieme pass. Mouhib is nu in balbezit. Kebir verovert de bal door een tackle van achteren. Kebir geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mouhib geeft een lange en hoge pass. Bellat is nu in balbezit. Bellat geeft de bal voor. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanon geeft een hoge lob. Mostaghanemi kopt de bal weg. Boudarène is nu in balbezit. Boudarène haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aksas rent richting de bal. Mostaghanemi verovert de bal door een tackle van achteren. Mostaghanemi speelt de bal door. Boudarène heeft problemen om de bal te vangen. Boudarène schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sokkar 61%, Tayyib Ra`d 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Safa Sokkar - Tayyib Ra`d 0:0

63e minuut.
Saïb is nu in balbezit. Saïb passt de bal zonder na te denken. Kebir probeert naar een medespeler te passen. Mahiedienne rent richting de bal. Mahiedienne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sokkar - Tayyib Ra`d 1:0

64e minuut.
Kebir is nu in balbezit. Kebir is nu in balbezit. Kebir speelt de bal door. Mahiedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahiedienne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Safa Sokkar - Tayyib Ra`d 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Safa Sokkar 54%, Tayyib Ra`d 46%.
Al Safa Sokkar - Tayyib Ra`d 2:0