Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tawiel Sheik USM Narr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Attaf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bouteflika rent richting de bal. Bouteflika geeft een lange en hoge pass. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tawiel Sheik - USM Narr 0:1

19e minuut.
Attaf rent richting de bal. Sénac onderschept slim de pass. Sénac probeert naar een medespeler te passen. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sebbar trapt de bal weg. Nourredine kopt de bal weg. Klungelig pakt Yahia de bal. Dahmane bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Nourredine is nu in balbezit. Yebda verovert de bal door een tackle van achteren. Yebda passt de bal met de wreef. Racim bereikt de bal nog maar net als eerste. Racim haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Khendu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ajebbar komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Ouadah geeft een hoge lob. Inworp. Boutella met een snelle inworp. Yebda bereikt de bal nog maar net als eerste. Yebda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tawiel Sheik - USM Narr 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sheik 40%, USM Narr 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Sheik - USM Narr 1:1

48e minuut.
Dahmane kopt de bal weg. Yahia is nu in balbezit. Yahia passt de bal zonder na te denken. Bouteflika is nu in balbezit. Bouteflika geeft een lange en hoge pass. Chebal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ali bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahmane onderschept slim de pass. Dahmane passt de bal zonder na te denken. Bouhired is nu in balbezit. Bouhired schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yebda probeert de bal aan de voet te houden. Boutella is nu in balbezit. Boutella met een sublieme pass. Racim rent richting de bal. Racim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tawiel Sheik 48%, USM Narr 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tawiel Sheik - USM Narr 1:1