Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rezil Humur Tayyib Shibel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Benyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Saïdoun rent richting de bal. Benyahia is nu in balbezit. Benyahia haalt uit met een fantastische trap. Meftah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ben Bella rent richting de bal. Anka onderschept slim de pass. Anka geeft de bal voor. Ayad heeft problemen om de bal te vangen. Ayad geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Boudarène geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hima met een snelle inworp. Klungelig pakt Saïdoun de bal. Saïdoun schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zitouni is nu in balbezit. Benyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Benyahia schiet op doel. Khelifa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rezil Humur - Tayyib Shibel 1:0

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anka zal de hoekschop nemen. Hima controleert de bal met de borst. Boudarène rent richting de bal. Hima onderschept slim de pass. Hima schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mouhib kan de bal niet met de borst controleren. Anka is nu in balbezit. Mouhib verovert de bal door een tackle van achteren. Asselah bereikt de bal nog maar net als eerste. Asselah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hima bereikt de bal nog maar net als eerste. Hima passt de bal in één keer door. Mouhib bereikt de bal nog maar net als eerste. Benyahia verovert de bal door een tackle van achteren. Benyahia draait met de bal, schiet en ... Meftah bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Humur 37%, Tayyib Shibel 63%.
Rezil Humur - Tayyib Shibel 1:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Asselah de bal onder controle te krijgen. Mekbel rent richting de bal. Mguellati rent richting de bal. Mekbel verovert de bal door een tackle van achteren. Mekbel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rezil Humur - Tayyib Shibel 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rezil Humur 48%, Tayyib Shibel 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rezil Humur - Tayyib Shibel 1:1