Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USM Samola Ultras Rossi ALG
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


11e minuut.
Cherrad heeft problemen om de bal te vangen. Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Besseghir schiet op doel. Bentayeb krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
USM Samola - Ultras Rossi ALG 0:1

13e minuut.
Cherrad met een snelle inworp. Besseghir heeft problemen om de bal te vangen. Besseghir geeft een lange en hoge pass. Chellouche is nu in balbezit. Chellouche schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kharroubi rent richting de bal. ibn Ziri rent richting de bal. Kharroubi verovert de bal door een tackle van achteren. Kharroubi geeft een hoge lob. Bentayeb maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Younes geeft een hoge lob. Natouri rent richting de bal. Massi is nu in balbezit. Massi schiet op doel. Yacine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USM Samola - Ultras Rossi ALG 1:1

41e minuut.
Djazaria is nu in balbezit. Djazaria geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ouasti de bal onder controle te krijgen. Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Samola 64%, Ultras Rossi ALG 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USM Samola - Ultras Rossi ALG 1:1

48e minuut.
Natouri is nu in balbezit. Besseghir onderschept slim de pass. Besseghir speelt de bal door. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Djaballah geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasni met de inworp. Massi bereikt de bal nog maar net als eerste. Massi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chellouche is nu in balbezit. Lalmas rent richting de bal. Chellouche begaat een overtreding. Lalmas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lalmas kan niet meer verder spelen. Seghiri komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hasni is nu in balbezit. Hasni geeft de bal voor. Cerbah is nu in balbezit. Cerbah schiet op doel. Yacine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USM Samola 50%, Ultras Rossi ALG 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USM Samola - Ultras Rossi ALG 1:1