Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ultras Rossi ALG Nady Essay
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 13.2
average Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen tragic


13e minuut.
Kerbouche speelt de bal door. Daineche rent richting de bal. Daineche speelt de bal door. El Anka rent richting de bal. El Anka passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Cherrad geeft een hoge lob. Younes rent richting de bal. Younes passt de bal met de wreef. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb draait met de bal, schiet en ... Dib verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cherrad bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherrad passt de bal in één keer door. Besseghir probeert naar een medespeler te passen. Bentayeb heeft problemen om de bal te vangen. Bentayeb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - Nady Essay 1:0

31e minuut.
Kharroubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Daineche is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kharroubi. Kharroubi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Daar is Kharroubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Anka is nu in balbezit. El Anka speelt de bal door. Klungelig pakt Abderrahmane de bal. Abderrahmane schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Kharroubi rent richting de bal. El Anka is nu in balbezit. El Anka met een sublieme pass. Abderrahmane rent richting de bal. Abderrahmane haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras Rossi ALG 50%, Nady Essay 50%.
Ultras Rossi ALG - Nady Essay 1:0

47e minuut.
Besseghir met een sublieme pass. Bentayeb is nu in balbezit. Madjer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentayeb onderschept slim de pass. Bentayeb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kharroubi rent richting de bal. Abderrahmane verovert de bal door een tackle van achteren. El Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abderrahmane is nu in balbezit. Abderrahmane draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ultras Rossi ALG - Nady Essay 1:1

60e minuut.
Rouiched rent richting de bal. Rouiched geeft een hoge lob. Saïfi heeft problemen om de bal te vangen. Besseghir rent richting de bal. Besseghir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - Nady Essay 2:1

62e minuut.
Djermouni met een sublieme pass. Daineche bereikt de bal nog maar net als eerste. Daineche passt de bal in één keer door. El Anka rent richting de bal. El Anka haalt uit met een fantastische trap. Yacine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Klungelig pakt Daineche de bal. Ouasti rent richting de bal. Ouasti geeft een lange en hoge pass. Bentayeb is nu in balbezit. Bentayeb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - Nady Essay 3:1

70e minuut.
Belmellat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chellouche met een snelle inworp. Besseghir bereikt de bal nog maar net als eerste. Besseghir geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daineche passt de bal met de wreef. El Anka is nu in balbezit. El Anka met een sublieme pass. Abderrahmane rent richting de bal. Abderrahmane schiet op doel. Yacine bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ultras Rossi ALG - Nady Essay 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ultras Rossi ALG 37%, Nady Essay 63%.
Ultras Rossi ALG - Nady Essay 3:2