Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Müsteil Asad Bezii Wadi Degla
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Chouia geeft een lange en hoge pass. Boudiaf kan de bal niet met de borst controleren. Belkaid rent richting de bal. Boudiaf onderschept slim de pass. Boudiaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Asad - Bezii Wadi Degla 0:1

18e minuut.
N`Soumer verovert de bal door een tackle van achteren. N`Soumer met een sublieme pass. Mekkaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi verovert de bal door een tackle van achteren. Selmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nouriya rent richting de bal. Belkaid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nouriya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nouriya zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Brahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudiaf begaat een overtreding. Boudiaf krijgt een gele kaart. Brahimi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brahimi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Selmi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Arkoun passt de bal zonder na te denken. Boudiaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boudiaf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Boudiaf neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Asad - Bezii Wadi Degla 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Asad 56%, Bezii Wadi Degla 44%.
Müsteil Asad - Bezii Wadi Degla 0:2

48e minuut.
Al-Qassantini kopt de bal weg. N`Soumer rent richting de bal. M`hidi begaat een overtreding. M`hidi krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sofiane bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Soumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouriya is nu in balbezit. N`Soumer verovert de bal door een tackle van achteren. N`Soumer haalt uit met een fantastische trap. Ighil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Boudiaf rent richting de bal. Oudahmane verovert de bal door een tackle van achteren. Arkoun onderschept slim de pass. Arkoun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Asad - Bezii Wadi Degla 0:3

61e minuut.
Tlemçani geeft de bal voor. Brahimi rent richting de bal. Brahimi geeft een lange en hoge pass. Selmi rent richting de bal. Selmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Arkoun is nu in balbezit. Boudiaf rent richting de bal. Arkoun rent richting de bal. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Belkaid passt de bal zonder na te denken. Arkoun is nu in balbezit. Boudiaf is nu in balbezit. Boudiaf haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sofiane passt de bal met de wreef. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi passt de bal in één keer door. N`Soumer is nu in balbezit. N`Soumer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Müsteil Asad - Bezii Wadi Degla 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Müsteil Asad 46%, Bezii Wadi Degla 54%.
Müsteil Asad - Bezii Wadi Degla 1:3