Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
youcef fc Bezii Wadi Degla
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Zouba met een sublieme pass. Brahimi is nu in balbezit. Brahimi passt de bal in één keer door. Selmi is nu in balbezit. Selmi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Arkoun rent richting de bal. Nahnah is nu in balbezit. Arkoun verovert de bal door een tackle van achteren. Boudiaf rent richting de bal. Boudiaf draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Dziria geeft een hoge lob. Brahimi met een sublieme pass. Selmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selmi haalt uit met een fantastische trap. Daar is Mekkaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Arkoun rent richting de bal. Boudiaf is nu in balbezit. Arkoun rent richting de bal. Boudiaf is nu in balbezit. Boudiaf schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Selmi probeert de bal met de borst te controleren. Lakhdar Hamina rent richting de bal. Selmi maakt een afschuwelijke overtreding. Selmi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zouba speelt de bal door. Dziria is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brahimi. Dziria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. M`hidi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Daar is Nouriya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merzekane rent richting de bal. Merzekane probeert naar een medespeler te passen. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youcef fc 47%, Bezii Wadi Degla 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
youcef fc - Bezii Wadi Degla 0:0

48e minuut.
Nahnah passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arkoun de bal. Arkoun speelt de bal door. Boudiaf is nu in balbezit. Boudiaf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
youcef fc - Bezii Wadi Degla 0:1

53e minuut.
Dziria geeft de bal voor. Inworp. Brahimi met een snelle inworp. Merzekane is nu in balbezit. Merzekane geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
youcef fc - Bezii Wadi Degla 1:1

59e minuut.
Ighil trapt de bal weg. Dziria kopt de bal weg. Mekkaoui heeft problemen om de bal te vangen. Selmi rent richting de bal. Selmi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Nouriya rent richting de bal. Merzekane onderschept slim de pass. Merzekane probeert naar een medespeler te passen. Selmi is nu in balbezit. Selmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
youcef fc - Bezii Wadi Degla 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youcef fc 23%, Bezii Wadi Degla 77%.
youcef fc - Bezii Wadi Degla 2:1